Onze service? Jouw focus is onze persoonlijke zorg!

___________________________________________

Vergaderhuis Wallekant is dé plek bij uitstek voor wie wil vergaderen, brainstormen, onderhandelen, ontwikkelen, trainen of strategische plannen maken, op een plek weg van de werkomgeving. Een plek die je toestaat om ongestoord te werken of te praten, en waar privacy en vertrouwelijkheid gegarandeerd zijn.

De zaakvoerders wonen juist naast Vergaderhuis Wallekant en bieden je service op maat. In de keuken vind je frisdrank, koffie en kleine versnaperingen. Je kan dus vergaderen ‘zoals thuis’. Ze verzorgen een broodjesmaaltijd op maat en regelen met plezier een restaurantbezoek of overnachting in hotel of B&B.

Vergaderhuis Wallekant is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en heeft een parking voor een 10-tal wagens. Sportieve bezoekers die de fiets boven de wagen verkiezen, kunnen gebruik maken van een nieuw uitgeruste badkamer met inloopdouche. De Lijn nummer 21 (Dendermonde – Malderen) stopt aan de deur en het dichtstbijzijnde treinstation (Heizijde op de lijn Brussel-Dendermonde) is slechts 10 minuten stappen.

Krijg je bovendien tijdens je gesprekken graag de begeleiding van een HRM-consultant?

Dan is Gust, de zaakvoerder, je perfecte partner. Hij heeft meer dan 25 jaar bedrijfservaring als personeelsdirecteur en werkt momenteel als zelfstandig consultant bij Conlibrio.