Ongestoord vergaderen in een uniek vergaderhuis

__________________________________________

Vergaderhuis Wallekant in Lebbeke is een uniek concept, enig in Vlaanderen. Vergaderhuis Wallekant wordt steeds integraal verhuurd (per dagdeel) aan één groep, organisatie of team. Zo ben je er zeker van dat je niet gestoord wordt en kan je je focussen op wat belangrijk is: je meeting.

Vergaderhuis Wallekant is ontworpen om optimaal te vergaderen voor groepen tot ongeveer 14 personen. Werken in break outs en sub-teams gebeurt erg spontaan vermits je beschikt over het volledig huis. De ruime vergaderzaal (7 bij 5,5 meter) heeft een groot tv-scherm voor presentaties en een 'whiteboard muur'. Je beschikt er over wifi en een geluidsinstallatie.

Vergaderhuis Wallekant is meer dan 100 jaar oud en werd in 2015 grondig gerenoveerd. Daarbij werd de oorspronkelijke stijl van het ‘hoveniershuis van het naburige kasteel’ in eer hersteld. De moderne uitbreiding contrasteert mooi en geeft het Vergaderhuis Wallekant een unieke uitstraling

Vergaderhuis Wallekant is huiselijk. Je beschikt over een living met haard, een grote uitgeruste keuken met familietafel, een grote en kleine vergaderzaal én een ontspanningsruimte met biljarttafel. Omdat af en toe een frisse neus halen stimulerend werkt, is er een verzorgde tuin met buitenterras en petanquebaan.

VergaderhuisWallekant_HiRes_26 VergaderhuisWallekant_HiRes_20 VergaderhuisWallekant_HiRes_18 VergaderhuisWallekant_HiRes_10

 Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden of

heb je specifieke vragen? Neem dan gerust contact op.