Vergaderhuis Wallekant in Lebbeke (Oost-Vlaanderen):

stimulerende vergaderomgeving in de driehoek Gent, Antwerpen, Brussel!

WAAROM

We geloven dat je als team regelmatig ‘weg’ moet zijn van de werkvloer. Dat voor confidentiële, emotionele en mensgerichte materies een veilige omgeving nodig is om ongestoord te kunnen doorpraten. We geloven dat je meer focus en betere resultaten bereikt met bijeenkomsten en vergaderingen op een afzonderlijke plaats. De juiste inrichting is bovendien een hefboom. We geloven ook dat een nieuwe start dikwijls gerelateerd wordt aan de plaats waar je tot die beslissing bent gekomen. Onze lange ervaring verstrekt ons hierbij tal van voorbeelden.

HOE

We garanderen absolute confidentialiteit doordat we Vergaderhuis Wallekant steeds maar aan één groep/organisatie verhuren. Wij laten je tijdens je samenkomsten in het Vergaderhuis ‘thuis’komen. Een echt volledig huis met tuin die je volledig inneemt zoals jij dat wenst. We zorgen dat jij kan focussen op wat voor jou belangrijk is: je samenzijn met het team. De rest nemen wij voor onze rekening.

 

WAT

Een volledig huis met een grote vergaderzaal (uitgerust met groot TV-scherm en whiteboard muur), twee kleinere break-out kamers, een ingerichte living (met hanghaard) én grote keuken staat ter beschikking. Pauzeren: american pool in afzonderlijke ruimte, zithoek, terras, muziekinstrumenten en petanquebaan bieden de nodige verstrooiing. Catering wordt aangepast aan jouw vragen. De logistiek nemen wij voor onze rekening, als jij dat wenst.